Beredskabsplaner​

Har du brug for at høre mere?

Står du med spørgsmål, som du ønsker svar på fra mig, så er du mere end velkommen til at stille dem ved at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Beredskabsplanen beskriver, hvordan virksomheden organiserer sig for hurtigt og effektivt at kunne løse sine opgaver i tilfælde af ulykker, kriser og andre ekstraordinære hændelser, så konsekvenserne begrænses og man hurtigst muligt kan vende tilbage til en normal situation.

Man håber aldrig at få brug for dem, men går noget galt, kan en god plan være altafgørende.

Beredskabsplanen skal være overskuelig, kendt af alle i virksomheden, ajourført og til at finde i en fart og suppleres med actioncards, der kort og klart fortæller, hvad der forventes af den enkelte medarbejder.

Beredskabsstyrelsen har skabeloner, man kan tage udgangspunkt i, www.brs.dk/planlaegning, Men vær forberedt på, at udarbejdelsen af en god beredskabsplan kan være en omfattende proces og involverer flere parter. Er den først skrevet, kan den revideres f.eks. hvert andet år og ved ændringer i organisationerne eller ved større ombygninger, nye produkttyper og lignende.

I er altid meget velkomne til at kontakte mig for at få hjælp og rådgivning i forbindelse med jeres beredskabsplan.​​​

AGILITET
​Du får muligheden for at koncentrere
​hele arbejdsindsatsen om den
​eksakte opgave

FLEKSIBILITET
​Du vil møde fleksibilitet
​i forhold til hvor og hvornår
​opgaven udføres.

FORDELAGTIG PRIS
Du bliver tilbudt en konkurrencedygtig
​pris uden at gå på kompromis
​med kvaliteten.

Sikkerhed&Arbejdsmiljø V/ John Haugaard

CVR: 37665835

Adresse:

Sandager Kirkevej 6,
​5610 Assens

Kontakt mig

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Du er garanteret en troværdig samarbejdspartner med fokus på dig og din situation.