Øvelser​

Har du brug for at høre mere?

Står du med spørgsmål, som du ønsker svar på fra mig, så er du mere end velkommen til at stille dem ved at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ingen nok så god plan har praktisk betydning, hvis ikke alle led i planen kender den og deres ansvar.

Jeg tror ikke, at jeg nogen sinde har deltaget i øvelser, der ikke afslørede fejl eller ukendskab til små eller store detaljer, der kunne få betydning den dag, ulykken virkelig rammer. Samtidig giver øvelser kendskab, medejerskab og respekt for andres kompetencer.

De første storebæltsøvelser viste, at slukningskøretøjerne ikke kunne køre ind i tunnelen. På et sygehus var vagthavende anæstesilæger afgørende roller i nødberedskab – men dels havde de skiftet telefonnummer siden planen sidst var opdateret og dels vidste de det ikke og på en stor spejderlejr skulle der en øvelse til at lære ledere at uddelegere til de, som var på stedet og havde kompetencen.

Øvelser behøver ikke altid være store og ressourcekrævende.

Man kan starte i det små med at give en lagermedarbejder spørgsmålet: ”Der lugter af gas på lageret. Hvad vil du gøre? Hvordan gør du det? Hvem giver du besked til?” De som skal have hans besked, skal derefter svare på, hvad de skal gøre og hvordan osv.

På kontoret kunne en tilsvarende øvelse være: Din kollega faldt bevidstløs om/blev truet af en rasende kunde..

Nogle gange er større øvelser nødvendige for at sikre, at alt og alle kender og opfylder deres rolle for at stoppe og begrænse ulykken.

Store øvelser kræver planlægning – især hvis de involverer andre instanser.​​​

AGILITET
​Du får muligheden for at koncentrere
​hele arbejdsindsatsen om den
​eksakte opgave

FLEKSIBILITET
​Du vil møde fleksibilitet
​i forhold til hvor og hvornår
​opgaven udføres.

FORDELAGTIG PRIS
Du bliver tilbudt en konkurrencedygtig
​pris uden at gå på kompromis
​med kvaliteten.

Sikkerhed&Arbejdsmiljø V/ John Haugaard

CVR: 37665835

Adresse:

Sandager Kirkevej 6,
​5610 Assens

Kontakt mig

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Du er garanteret en troværdig samarbejdspartner med fokus på dig og din situation.