Værdiredningsplanen

Har du brug for at høre mere?

Står du med spørgsmål, som du ønsker svar på fra mig, så er du mere end velkommen til at stille dem ved at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad skal det gøre godt for?

Virksomhed A brænder. Brandvæsnet rykker ud. De når at redde 5 malerier, 3 Arne Jacobsenstole og 2 PH-lamper, 4 gasflasker, 3 værktøjskasser, omstillingsbordet, en pc og et svejseapparat. Resten gik op i flammer, kortslutning og vandskader. Der går 3 måneder, før virksomheden kan åbne igen.

Virksomhed B brænder. Brandvæsnet rykker ud. Fra tegningen, de har over virksomheden, ved de, at de så vidt muligt skal ind ved Port 2 – tage palleløfteren eller trucken og redde de to maskiner, der står nærmest døren. Kundekartotek, ordrebog og lønningsbogholderi mv. ligger i clouden og kan genskabes. Resten brænder. Efter mindre end en uge er virksomheden i gang i en lejet lagerhal og fra kontor i hjemmet. Alle kunder er kontaktet.

Forestil dig din virksomhed brænder. Brandvæsnet rykker ud. Ved de, hvad de skal have ud først? Hvad har du sikret.​

AGILITET
​Du får muligheden for at koncentrere
​hele arbejdsindsatsen om den
​eksakte opgave

FLEKSIBILITET
​Du vil møde fleksibilitet
​i forhold til hvor og hvornår
​opgaven udføres.

FORDELAGTIG PRIS
Du bliver tilbudt en konkurrencedygtig
​pris uden at gå på kompromis
​med kvaliteten.

Sikkerhed&Arbejdsmiljø V/ John Haugaard

CVR: 37665835

Adresse:

Sandager Kirkevej 6,
​5610 Assens

Kontakt mig

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Du er garanteret en troværdig samarbejdspartner med fokus på dig og din situation.